Këto janë mëditjet që deputetët kanë marrë nga udhëtimet zyrtare jashtë vendit

Ani pse ka vetëm rreth 4 muaj prej konstituimit të legjislaturës së tetë, deputetët e Kuvendit nuk ia lanë keq…

Pagat e deputetëve për tre muaj i kushtojnë buxhetit të shtetit mbi 1 milionë euro

Legjislatura e tetë e Kuvendit të Kosovës është konstituar me 22 mars të vitit 2021. Pagat dhe mëditjet e deputetëve…

​Kuvendi i Kosovës për 6 muaj shpenzoi mbi 3 milionë euro

Kuvendi i Kosovës në gjashtëmujorin e parë të vitit 2021 ka shpenzuar mbi 3 milionë euro. Kjo u bë e…

KQZ do të publikojë shpenzimet e partive të bëra gjatë fushatës për zgjedhjet e 14 Shkurtit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të publikojë së shpejti dosjen e paaudituar të informimit publik për zgjedhjet e 14 shkurtit.…

KPMShCK për një vit shpenzoi 273 mijë euro, prej tyre 195 mijë për paga dhe mëditje

Në mbledhjen e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere është shqyrtuar raportit vjetor financiar i Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për…

Për tre muaj Kuvendi i Kosovës shpenzoi 1.3 milion euro vetëm për paga

Për tre muajt e parë të këtij viti, Kuvendi i Kosovës ka shpenzuar 1 milion e 313 mijë euro vetëm…

Për vendime të gjykatave komunat shpenzuan rreth 3 milionë euro

Lëvizja FOL me mbështetjen e Friedrich Ebert Stifuting (FES) ka mbajtur sot diskutimin online me ç’rast ka publikuar raportin “Shpenzimet…

Gjatë tre mujorit të dytë, Qeveria shpenzoi mbi 534 milionë euro

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar llogaritë qeveritare të Kosovës në tre mujorin e dytë të 2020-tës. Në…

PDK akuzon LVV për shpenzime enorme në dreka zyrtare

Kryetari i degës së PDK-së në Prizren, Shaqir Totaj ka akuzuar qeverisjen aktuale të Komunës së Prizrenit të Lëvizjes Vetëvendosje…