Shmangia e këtyre 5 gabimeve si prindër ndihmon fëmijët të ndihen të pavarur

Është krejt e natyrshme që prindërit të shqetësohen për mirëqenien e fëmijëve të tyre. Ata duan që fëmijët e tyre…

15 fjalët që duhet t’i përdorni në CV dhe 15 të tjera që duhet t’i shmangni

Hapi i parë përmes të cilit do ta krijoni përshtypjen e parë te punëdhënësi potencial është CV-ja. Sipas US News…