​90% e të burgosurve të vaksinuar, 28 zyrtarë korrektues me COVID-19

Përhapja e shpejtë e variantit Delta të COVID-19 ka prekur edhe Shërbimin Korrektues të Kosovës. Aktualisht 28 zyrtarë të tij…

Haxhiu: Brenda ShKK-së janë lidhur kontrata dhe janë bërë transfere të paligjshme

Sot janë ndërmarrë procedurat e shkarkimit të drejtorit të përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës (ShKK), Nehat Thaçi. Për këtë…

Shala kërkon lirim ose ulje të dënimit për të burgosurit që kanë diagnoza terciare

Një i burgosur ka vdekur sot në Klinikën e Neurologjisë në Qendrën Klinikë Universitare të Kosovës (QKUK). Këshilli për Mbrojtjen…

Vdes një i burgosur

Një i burgosur ka vdekur mbrëmë në Klinikën e Neurologjisë. Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se mbrëmë rreth…

Të gjitha vendimet që mori sot Qeveria në detyrë

Qeveria në detyrë ka marrë një sërë vendimesh në mbledhjen e sotme korresponduese/elektronike. Disa nga vendimet janë edhe për ndarjen…

Thaçi takoi Drejtorin e Departamentit për Siguri Publike në OSBE

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi, priti në takim Drejtorin e Departamentit për Siguri Publike në…

Nga sot të burgosurve në Kosovë do t’u lejohet vikendi

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinioni publik se nga data, 25 janar 2021, do të fillojë lejimin e vikendeve për…

​SHKK ndalon vikendet për të dënuarit

Shërbimi Korrektues i Kosovës (ShKK) njofton se nga data, 11 janar 2021, do të ndalojë përkohësisht lejimin e vikendeve për…

Evidentohet keqtrajtim i të dënuarve dhe shkelje të të drejtave të tyre

Ka pasur raste të keqtrajtimeve të të dënuarve nga stafi korrektues dhe shkelje të të drejtave të tyre. Ndërsa, niveli…

​Shërbimi Korrektues i Kosovës bëhet me Gardë Ceremoniale

Shërbimi Korrektues i Kosovës (ShKK), bëhet me Gardë Ceremoniale. Kjo duke u bazuar në autoritetin dhe në Ligjin për Ekzekutimin…