Cili është super ushqimi më i mirë për trurin sipas shkencëtarëve

Kur bëhet fjalë për trurin tuaj, shkencëtarët kanë zbuluar se nuk ka super ushqim më të mirë se një libër.…

Shkencëtarët identifikojnë gjenin që shkakton humbje të dëgjimit dhe infertilitet

Hulumtimi i ri i Fondacionit NHS të Universitetit të Mançesterit dhe Universitetit të Mançesterit mund të revolucionarizojë diagnozën dhe trajtimin…

Shkencëtarët eliminojnë tiparin kryesor të Alzheimerit te kafshët

Një studim nga studiuesit e UT Southwestern zbulon se ndryshimi i biokimisë së pjesëve të qelizave të trurit eliminoi formimin…

Ebola, HIV dhe viruse të tjerë vrasëse mund të trajtohen me antiviral të zhvilluar në majmunë

Ebola, HIV dhe viruse të tjerë vrasës mund të trajtohen duke përdorur një gjen të gjetur te majmunët, thonë shkencëtarët.…

Shkencëtarët zbulojnë se cilat vite të jetës janë më të mirat

Duke u përpjekur të ndalojnë plakjen, shkencëtarët po përpiqen të përcaktojnë se cilat vite janë më të mirat në jetën…