​LDK mbështet fuqishëm padinë kundër Serbisë për gjenocid

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Qeveria e tij do të përgatisë padi kundër Serbisë për gjenocid. E…

LDK akuzon Qeverinë: Pa plan për integrimin e veriut, i mungon strategjia për rend dhe ligj

Lidhja Demokratike e Kosovës përmes një konference për media ka prezantuar të gjeturat e Departamentit për rend, ligj dhe Siguri,…

Viti filloi e përfundoi me kryeministër në detyrë, ekzekutivi në 2020

Në kolltukun e shefit të qeverisë u ulën tre kryeministra këtë vit. Në 12 muajt e 2020-ës levat e pushtetit…

Deputetit të LDK-së ia shpërthejnë gomat e veturës (Foto)

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Shkëmb Manaj ka njoftuar se dikush ka shpërthen gomat e veturës së tij në…

Manaj: Kuvendi s’ka asnjë dispozitë për humbjen e mandatit të deputetit

Kryetari i komisionit për Legjislacion, Shkëmb Manaj ka thënë se rregullorja e Kuvendit të Kosovës nuk ka asnjë dispozitë ku…

S’ka kuorum për miratimin e Projektligjit për të drejtën ndërkombëtare private

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk kanë pasur vendimmarrje për miratimin në parim të Projektligjit për të drejtën ndërkombëtare private.…

Manaj: Inicuesi i intepelancës të tregojë të arriturat e task-forcës për 10 vjet

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Shkëmb Manaj tha se lufta kundër korrupsionit nuk mund të bëhet me mekanizma anti-kushtetues,…

Deputetët kërkojnë që Komisioni për Legjislacion të udhëheqë procesin e Vetingut

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi ka raportuar sot para Komisionit për Legjislacion në Kuvendin e Kosovës lidhur me projektligjet e…

Manaj: Ulja e kriterit në 10 vjet nuk e zgjidh problemin e pensionistëve kontributdhënës

Shkëmb Manaj, deputet i LDK, tha se çështja e pensionistëve kontributdhënës nuk mund të rregullohet duhet zvogëluar kriterin e viteve…