​Zëvendësministri i Drejtësisë: Vërtetohen keqpërdorimet e Nehat Thaçit

Këshilli Shtetëror për Vlerësim dhe Disiplinë për shkarkimin e drejtorit të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi ka vërtetuar shkeljet,…

Dita e Kushtetutës, numërohen shkeljet dhe kërkohet ndryshimi i saj

12 vjet më parë, me një dokument të rëndësishëm shtetëror iu dha fund statusit ligjor paraprak të Kosovës që ishte…