Shkaqet e inflamacionit të perikardit

Inflamacioni i perikardit ose i mukozës së zemrës mund të jetë kronik dhe akut. Akut, i cili më së shpeshti…

Epilepsia: Simptomat, shkaqet, si të ndihmoni një person që ka kriza

Epilepsia është një nga sëmundjet apo çrregullimet më të shpeshta në neurologji, e cila për shkak të karakteristikave të saj…

A i njihni shkaqet më të shpeshta të infertilitetit femëror?

Infertilitet quhet pamundësia për të arritur shtatzëninë pas 12 muaj përpjekjesh të pasuksesshme. Kur kemi të bëjmë me çifte të…

Shkaqet më të zakonshme të të vjellave kur zgjoheni nga gjumi

Nëse sapo zgjoheni keni një ndjenjë të përzier, por nuk e dini se çfarë e shkakton atë, ekspertët kanë ofruar…