Goditja në tru: Shkaku, simptomat dhe si duket saktësisht trajtimi?

Goditja në tru është vdekja e indit për shkak të ndërprerjes së qarkullimit të gjakut dhe dërgimit të dobët të…

​Rusia konfirmon fundosjen e anijes kryesore luftarake “Moskva”, shkaku mbetet i pakonfirmuar

Ministria ruse e Mbrojtjes ka konfirmuar se anija kryesore luftarake e saj “Moskva”, është fundosur. Ukraina pretendon se goditi anijen…

Shiatiku: Shkaku, simptomat dhe ushtrimet me të cilat lehtësohen dhimbjet e pakëndshme

Shiatiku ose dhimbje të nervit shiatik është emri për dhimbjen që shfaqet përgjatë nervit që kalon nëpër pjesën e poshtme…

​Rrihen dy vëllezër në Prizren

Dy vëllezër në Prizren janë rrahur ndërmjet vete. Deri te rrahja raportohet të ketë ardhur për shkak të një kontesti…