Horoskopi 31 gusht

Dashi Sot bëni ndryshime të rëndësishme në çështje që deri më tani ju kanë lodhur mendërisht. Do t’ju paraqiten mundësi…

Horoskopi 30 gusht

Dashi Do të përdorini pikat tuaja të forta për t’u përqendruar në një qëllim dhe për ta arritur atë. Mund…

Horoskopi 26 gusht

Dashi Mundohuni të jeni mirëkuptues me miqtë dhe njerëzit që doni. Tregohuni të kujdesshëm kur shprehni me forcë kundërshtimin tuaj…

Horoskopi 25 gusht

Dashi Sot, mund të ketë disa frustrime të vogla, të cilat kanë të bëjnë kryesisht me miqtë, me përpjekjen kolektive,…

Horoskopi 24 gusht

DashiPlanet për të ardhmen janë të shumta dhe me pak përpjekje, këtë të martë mund të arrini t’i realizoni ato.…

Horoskopi 19 gusht

Dashi Shumë plane që keni planifikuar, do t’i arrini me sukses. Mundohuni të rregulloni çështjet, që keni lënë në pritje…

Horoskopi 17 gusht

Dashi Sot bëni ndryshime të rëndësishme. Mos u frikësoni dhe qëndroni të përqendruar në veprimet tuaja, sepse vetëm kështu do…

Horoskopi 16 gusht

Dashi Presioni juaj psikologjik  mund të rritet për shkak të shpenzimeve të tepërta  të familjes. Nëse sot po mendoni të…

Horoskopi 12 gusht

Dashi Sot duhet të jeni të ndërgjegjshëm për shëndetin tuaj. Armiqtë mund të bëjnë një komplot për t’ju ngacmuar sot,…

Horoskopi 7 gusht

Dashi Mos e lodhni veten më shumë sa duhet. Do t’ju duhet kohë për të marrë veten, pas sfidave me…
error: