​Zhvillohet sot turneu i futbollit “Burim Hatipi”

Shoqata e Gazetarëve Sportivë të Kosovës (SHGSK), organizon turneun dedikuar ish-futbollistit dhe gazetarit sportiv Burim Hatipi. Turneu do të fillojë…
error: