Tri raste të reja e tre të shëruar nga Covid 19

Ministria e Shëndetësisë së Kosovës në raportin 24-orësh ka njoftuar se janë konfirmuar edhe 3 raste të reja më Covid…

10 raste të reja pozitive me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë njofton për 10 raste të reja pozitive me Covid-19 nga 189 teste të bëra. Gjatë 24 orëve…

15 raste me Covid 19 gjatë 24 orëve

Asnjë person nuk ka humbur jetën gjatë 24 orëve të fundit të Kosovë, bën të ditur Ministria e Shëndetësisë, si…

25 raste të reja me Covid-19 në Kosovë

Ministria e shëndetësisë ka njoftuar se 25 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid 19 gjatë 24 orëve të fundit në…

Publikohen rastet e reja të të infektuarve me Covid 19

Ministria e shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë konfirmuar edhe 51 raste të reja të të…

Një person ka humbur jetën dhe 483 të tjerë kanë rezultuar pozitiv me koronavirus

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se përgjatë 24 orëve të fundit 483 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona. Një…

274 raste të reja me Covid në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit  edhe 274 persona kanë rezultuar  pozitiv me Covid-19. Po…