ShSKUK: 20 pacientë të kofirmuar me Covid-19 pozitivë

20 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë janë duke u trajtuar në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës. Sipas…

Klinika e Pediatrisë jep detaje në lidhje me vdekjen e 9-vjeçares

Klinika e Pediatrisë ka dhënë sqarime për rastin e mbrëmshëm, kur një 9-vjeçare kishte ndërruar jetë sa ishte duke u…

ShSKUK: 181 pacientë të spitalizuar

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, 181 pacientë janë të spitalizuar nga Covid-19, prej tyre 168 të konfirmuar…

ShSKUK: Të shtrirë 111 pacientë të konfirmuar me Covid-19

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se janë 111 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 30 post-Covid-19…

ShSKUK: 33 pacientë janë me oksigjeno-terapi

43 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë janë të spitalizuar në klinikat Covid-19 dhe spitalet e përgjithshme. Po ashtu, në…

Covid-19, të spitalizuar 72 pacientë

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë të shtrirë 72 pacientë, prej tyre 43 pacientë të konfirmuar me…

ShSKUK largon përkohësisht nga puna drejtorin e spitalit në Ferizaj

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se pas njoftimit për ndalimin e ushtruesit të detyrës së drejtorit…

Të spitalizuar 14 pacientë të konfirmuar me Covid-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë  të shtrirë janë 14  pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe…

ShSKUK: 719 pacientë po trajtohen nga COVID-19, 603 në oksigjenoterapi

Në spitalet e Kosovës po trajtohen 719 pacientë të infektuar me koronavirus. Nga Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK)…