Cilat janë zakonet që dëmtojnë më së shumti shëndetin tonë mendor?

Shumica e zakoneve tona janë të padëmshme, por disa mund të prishin marrëdhëniet, motivimin tonë, por edhe të prishin gjendjen…

Horoskopi 23 korrik

Dashi Zakonisht ju pëlqen të jeni shumë i drejtpërdrejtë prandaj mund ta befasoni veten sot, nën ndikimin e energjisë aktuale…

6 sinjale të pazakonta se nuk jeni mirë me shëndet

Kur diçka nuk është në rregull me trupin tuaj, trupi juaj dërgon sinjale. Mund të jetë një dhimbje koke, dhimbje…

Ushqimet që shpëtojnë mushkëritë

Mushkëritë janë pre e shumë kimikateve, që shkaktojnë një sërë sëmundjesh të rrezikshme. Një prej substancave më të dëmshme për…

Kërkesa të shumta për shërim jashtë vendit, shkak mungesa e shërbimeve mjekësore në Kosovë

Mungesa e ofrimit të disa shërbimeve mjekësore brenda institucioneve publike shëndetësore në Kosovë, ka bërë që një numër i madh…

Shenjat e hershme se shëndeti juaj mendor është i dëmtuar

Për shkak të stilit të jetesës stresuese, sfidave të përditshme dhe kujdesit të zvogëluar për veten dhe nevojat e tyre,…

Katar produktet që duhet të shmangni

Të gjendur përpara informacioneve të shumëllojhsme, produkteve të shumëllojshme, mallrave të importuara pa cilësi, konsumatorët shqiptarë kanë si kryefjalë të…

Burimi i shëndetit dhe rinisë është në këtë vitaminë

Doktori dhe gazetari Richard Louv është krijuesi i vitaminës së re. Në librin e tij, ai shkruan se për shkak…

Ushqimet që ju bëjnë të dukeni më të rinj

Plakja është një pjesë e jetës dhe nuk mund të shmanget. Gjithsesi, ushqimet qe ju konsumoni ndihmojnë që këtë fazë…

Shqipëria larg koronavirusit, simptomat të njëjta me gripin

Koronavirusi, i njohur si virusi i Kinës është i ngjashëm me gripin tradicional, por simptoma më të rënda. Shefja e…