Mjekët për shëndetin tuaj: Mos i bëni këto pesë gabime të përditshme

Kur bëhet fjalë për shëndetin tuaj, parandalimi është më i mirë se kurimi. Studimet tregojnë se mënyra se si jetojmë…

7 fakte rreth çlirimit të gazrave dhe ndikimit në shëndet

A jeni ndjerë ndonjëherë shtatzënë pas një vakti? Atëherë ajo do ta lëshonte erën disa herë dhe fryrja do të…

A ju mbesin shenja nga çorapet në këmbë – ja çfarë tregon për shëndetin tuaj

Skajet e çorapeve ndonjëherë lënë shenja të kuqërremta në këmbët tuaja, por  nëse ju mbeten vazhdimisht gjurmë, është shenjë se…

Zbulimet më të mëdha shëndetësore të vitit 2021

Vitin e kaluar ne kemi qenë dëshmitarë të përparimit në trajtimin e sëmundjeve të tjera të mëdha dhe të vogla,…

Cili është ndikimi i kondicionerëve në shëndet?

Kondicioneri gjatë verës sjell lehtësim të madh, por pyetja është, si mund të ndikojë ajri që qarkullon në një dhomë…

Sa është e rrezikshme për shëndetin nëse nuk e zbrazni taketuken?

Shkencëtarët thonë se secili duhanpirës liron pothuajse 15 për qind të nikotinës totale të përmbajtur në të gjithë cigaren, dhe…

Shumë e përdorin këtë vaj dhe nuk e dinë se sa e shkatërron shëndetin

Edhe pse përbërësi i saktë që shkakton këto ndryshime nuk është zbuluar ende, shkencëtarët rekomandojnë të zvogëloni sasinë e tij…