104 vjeçari feston Shën Valentinin me 70 000 letra dashurie

William White, një veteran 104-vjeçar i Marinës amerikane i cili fitoi një medaljen “Zemra e Lejla” në Luftën e Dytë…

Shën Valentini festohet edhe në Kosovë

Shën Valentini është një nga ditët më të pëlqyera për çiftet kudo në botë. E njohur si dita e të dashuruarve,…

Shën Valentini festohet edhe në Kosovë

Shën Valentini është një nga ditët më të pëlqyera për çiftet kudo në botë. E njohur si dita e të dashuruarve,…

“Është e detyrueshme të biesh në dashuri”, dhurata e veçantë e kryebashkiakut për Shën Valentinin

Një shenjë rrugore kushtuar të gjithë të dashuruarëve, u vendos përgjatë pamjes së Rignano Garganico, një fshat rrëzë malit të…

Idetë që do ju ndihmojnë ta festoni sot Shën Valentinin në mënyrë perfekte

Dita e Shën Valentinit mund të jetë stresuese për të gjitha palët e përfshira. Pavarësisht se sa kohë jeni bashkë,…

Si filloi Shën Valentini dhe si festohet në Kosovë

14 shkurti njihet si Dita e të Dashuruarve ku përveç dashurisë këtë ditë e bëjnë të veçantë edhe dhuratat që…

Çfarë nuk keni ditur për puthjen, mësojeni në prag të Shën Valentinit

Puthja është një mënyrë për të shfaqur afeksion që të jep shumë kënaqësi për të mos thënë që është provuar…
error: