Dreshaj: Përgjegjësit duhet të identifikohet dhe të sillen para drejtësisë

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Shemsedin Dreshaj deklaroi se përgjegjësit për dështimin e sigurimit të teksteve shkollore, duhet…

Dreshaj: Të dy palët kanë hezitime për implementimin e Asociacionit

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Shemsedin Dreshaj ka deklaruar se sikur institucionet e Kosovës po ashtu edhe ato…

Dreshaj: Ligji i pagave për dikë nënë e për dikë njerkë

Aleanca e Ardhmërisë së Kosovës ka deklaruar se shëndetësia në vend është në një situatë shumë të rëndë. Deputeti i…

Gjendje jo e mirë e rrugës Pejë-Rugovë, kërkohet ndërhyrja e Qeverisë

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Shemsedin Dreshaj, ka thënë se rruga Pejë-Rugovë është kthyer në rrezik për jetën…