Zbritje e madhe në Shell Kosova

Për nderë të festes së Fitër Bajramit ejani dhe përfitoni zbritje 6 cent në të gjitha pikat e Shell, si…

Përfito më shumë me kartelën më të re që ofron Shell

Situata aktuale në vend çdo ditë e më shume po i rikthehet normales dhe rastet me COVID-19 vetëm sapo zvogëlohen,…

Njoftim nga Shell Kosova

Në këtë kohë kur të gjithë i ngrisin çmimet është gjigandi global i derivateve SHELL në Kosovë i cili mendon…

Sqarim nga Shell Kosova

Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës dhe klientë të Shell-it Shell është prezent në Republikën e Kosovës prej datës…

Shell Kosova për nder të ditës së pavarësisë ofron zbritje -7 cent me 17 shkurt

Shell Kosova, njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës se me rastin e ditës së pavarësisë me datën 17…
error: