Lëngu që ul kolesterolin, ul ndjeshëm edhe presionin e gjakut

Presioni i lartë i gjakut është një vrasës i heshtur që çon në sëmundje të zemrës kur menaxhohet keq, por…

Shega – një frutë e shkëlqyeshme që ruan shëndetin tonë

Shega është plot me substanca të vlefshme ushqyese si taninat e hidrolizueshme, flavonolet, antocianinat, si dhe acidet fenolike dhe organike.…

Shega mrekullibërëse

Shega është një ndër frutat që me lëngun e saj shëron disa lloje sëmundjesh. Është e njohur për vlerat ushqyese…

Ja pse duhet të hani shegë

Në historinë e lashtë, shega konsiderohej një frutë e shenjtë që ofronte begati. Sot dihet se ka përfitime të shumta…