​Sfidë SHBA-së dhe NATO-s, luftanija ruse pozicionohet përballë Shqipërisë

Tensioni nuk ka të ndalur. Flota e Kremlinit del në det të hapur dhe qëllimi i vetëm është të sfidojë…

​ShBA-të po shohin mundësitë për ta furnizuar Ukrainën me avionë luftarakë

SHBA-ja po punon me Poloninë për të furnizuar Ukrainën me avionë luftarakë për të frenuar përparimin rus dhe zemërimin e…