Ministri i Mbrojtjes: Kosova është e sigurt, nuk biem pre e shantazheve

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka thënë se Kosova është e sigurt dhe se nuk bie pre e kërcënimeve apo…