​OEK: Kosova e ka shansin e fundit për tërheqjen e investimeve të huaja

Tërheqja e investimeve të huaja mbetet faktor i rëndësishëm për të pasur një zhvillim më të hovshëm ekonomik. Kosova dhe…
error: