Shamia

Amplifikimi i temës së “shamisë”, edhe kur kundërshtohet kam frikë se i shërben atyre nga tabori tjetër. Por tani, që…

Reduktimet e rrymës, Hoti: Po na kthejnë dekada prapa

Ish kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti duke iu referuar reduktimeve të fundit të energjisë elektrike ka reaguar përmes rrjetit social…

Lidhja sytë me shami!…

(Kërkesë e turpshme, dhe turpi i kërkese së MASHT-it, nga njëra anë, dhe miratimi i turpshëm e turpi i miratimit…

​Peci: Po tentohet futja e islamit politik përmes institucioneve shtetërore

Drejtori ekzekutiv i Institutit “Kipred”, Lulzim Peci ka thënë se fushata e nisur së fundmi që në shkolla të lejohet…

​KPUK për çështjen e shamisë: Të ruhet identiteti jetik nacional i shkollës shqipe

Kisha Protestante Ungjillore e Kosovёs (KPUK) ёshtё e bindur se populli shqiptar, kultura dhe shkolla shqipe kanё rrjedha tё tjera…