​Konflikt interesi në ATK, disa zyrtarë kanë në pronësi biznese

Agjencia Kundër Korrupsion(AKK) ka hasur në disa zyrtarë të Administratës Tatimore të Kosovës(ATK) se kanë në pronësi biznese, e që…

Disa nga zyrtarët e ATK-së kanë në pronësi biznese, kjo paraqet konflikt interesi

Drejtori i përgjithshëm i ATK-së, Ilir Murtezaj dhe drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion(AKK) Shaip Havolli në një konferencë për media…

AKK gjatë vitit 2020 ka dërguar 124 raste në Prokurori dhe Polici për veprime korruptive

Agjencia Kundër Korrupsionit gjatë vitit 2020 ka përcjell 124 raste në Prokurori dhe Polici të Kosovës për procedim të mëtutjeshme,…

AKK gjatë vitit 2020 ka iniciuar 160 raste për konflikt interesi, 33 ndaj zyrtarëve të lartë

160 raste për konflikt interesi janë iniciuar vitin e kaluar nga Agjencia Kundër Korrupsion. Prej tyre janë trajtuar 77 nga…

Havolli: Pas kallëzimeve penale nga AKK-ja janë nxjerrë 22 aktgjykime dënuese

Gjatë vitit 2020, Agjencia Kundër Korrupsion (AKK) ka trajtuar 313 raste. Prej tyre 61 janë në proces, 124 kallëzime penale.…

Lansohet projektligji për Agjencinë për parandalimin e korrupsionit

Ministria e Drejtësisë ka lansuar projektligjin e ri për Agjencinë për parandalimin e korrupsionit. Me këtë projektligj Agjencia Kundër Korrupsion…

Drejtori i AKK-së: Korniza ligjore e vendit mbron sinjalizuesit e korrupsionit

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, Shaip Havolli, ka deklaruar se korniza ligjore që rregullon veprimtaritë e bizneseve, e që tashmë…

Italia konfirmon mbështetjen në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit në Kosovë

Në kuadër të takimeve të rregullta me përfaqësues të misioneve diplomatike në Kosovë, Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, Shaip Havolli…

Lumezi dhe Havolli diskutojnë për fuqizimin e luftës kundër korrupsionit

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka pritur në takim Drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsionit, Shaip Havolli, me ç’rast ka biseduar…

Selimi: Lufta kundër korrupsionit, patriotizmi i kohës sonë

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi ka pritur sot në takim drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsion,  Shaip Havollin. Ministri Selimi  në…