Kolegë e bashkëpunëtorë e kujtojnë si një artist të veçantë Rasim Thaçin-Cimën

Liderë institucionalë, njerëz të artit dhe qytetarë të shumtë kanë nderuar sot veprën dhe jetën e humoristit të mirënjohur Rasim…