Mattarella: Institucionet duhet të promovojnë kulturën e bashkëjetesës

Institucionet, shoqëria civile dhe individët kanë një përgjegjësi të përbashkët për të promovuar një kulturë të bashkëjetesës, tha të martën…

​Mattarella: OKB-ja nuk duhet të kritikohet, por të forcohet

Kombet e Bashkuara nuk duhet të kritikohen, por të forcohen, tha presidenti italian Sergio Mattarella të enjten pas thirrjeve për…

​Begaj nga Italia: Marrëveshjet, udhërrëfyes për normalizimin e raporteve Kosovë-Serbi

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj, deklaroi se marrëveshja e arritur më 27 shkurt në Bruksel dhe aneksi i zbatimit të…