Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Cilat sëmundje tregojnë ato: Këmbët e ftohta, ënjtja, thembrat e çara…

Shumë herë me siguri keni dëgjuar që këmbët mund të jenë pasqyrë e shëndetit dhe këtu janë paralajmërimet shëndetësore që…

Spitali i Vushtrrisë funksionalizon shërbimet ambulatore për sëmundjet e brendshme dhe të zemrës

Spitali i Vushtrrisë “Sheikh Zayed” në Vushtrri ka marrë vendim për funksionalizim dhe ri-organizim të shërbimeve ambulatore për sëmundjet e…
error: