Gratë me këtë lloj sëmundjeje në rrezik më të madh nga COVID-19

Gratë me sindromë të vezoreve policistike janë në rrezik në rritje të zhvillimit të koronavirusit, sipas një studimi që përfshiu…

10 arsye pse sëmureni gjatë gjithë kohës

Një ftohje afatshkurtër nuk është e pazakontë, por nëse sëmuremi shpesh kjo do të thotë që diçka nuk është në…

Gjashtë fshehtësitë e njerëzve që nuk sëmuren kurrë

Sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) në SHBA, larja e duarve është gjëja e parë dhe më…

Sëmundja që ndryshon nga personi në person dhe prek të gjithë dhe gjithçka

Simptomat e kësaj sëmundjeje janë shumë të përgjithshme dhe fakti që i përket kategorisë së kushteve të rralla mjekësore nuk…

Tetë të prekur nga meningjiti në Kosovë, infektologu: Ju tregoj simptomat  

Sëmundja e meningjitit si sëmundje ngjitëse në këtë periudhë të vitit ka prekur edhe qytetarët e Kosovës. Statistikat e Klinikës…