Kurti priti në takim seminaristët: Studimi i shqipes i domosdoshëm për ta kuptuar popullin tonë

Kryeministri Albin Kurti, ka pritur në takim seminaristët e Seminarit të 39-të Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare. Studimi…

​Të dashuruar me shqipen, studiuesit e huaj në Prishtinë për avancimin e gjuhës

Situata me pandeminë COVID-19 nuk i pengoi dashamirët e shqipes që të vijnë në Kosovë për Seminarin e Gjuhës, Letërsisë…

Hapet seminari i gjuhës dhe letërsisë shqiptare

Hapja solemne e seminarit XXXIX ndërkombëtar për gjuhën, letërsinë dhe kulturën shqiptare.