MASHTI ka nisur punën për rishikimin e udhëzimit administrativ për lirimin e studentëve nga pagesa e semestrave

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka nisur punën për rishikimin e udhëzimit administrativ për lirimin e studentëve…

Qeverisë i kërkohet që studentët të lirohen nga të gjitha pagesat

Qeverisë së Kosovës i është kërkuar që t’i lirojë studentët nga të gjitha pagesat. Demokracia Studentore nëpërmjet një komunikate për…