Jahjaga e habitur me ftesën për Daçiqin në konferencën për dhunën seksuale

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga ka reaguar lidhur me prezencën e ministrit të Jashtëm të Serbisë, Ivica Daçiq në Konferencën…

E mbijetuara e dhunës seksuale lëshon sallën teksa po fliste Daçiq

Prezenca e Ivica Daçiq ka bërë që e mbijetuara e dhunës seksuale nga Kosova ta lëshojë sallën ku po diskutohej…

Gërvalla kundër prezencës së Daçiqit në Konferencën për dhunën seksuale

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla në Konferencë kundër dhunës seksuale në Londër ka refuzuar të përgjigjur…

Vlerësohet e nevojshme shtyrja e afatit për aplikim për statusin e viktimave të dhunës seksuale

Numër i madh i viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë ende nuk janë drejtuar te komisioni qeveritar për…

Haxhiu: Mbi 60 raste të dhunimeve seksuale në proces të hetimit

Mbi 60 raste janë aktualisht duke u hetuar për dhunime seksuale, ndërkaq deri më tani gjyqësori në Kosovë kanë arritur…