Caktohen koordinatorët për veprat penale kundër integritetit seksual në prokuroritë e vendit

Me kërkesë të Ushtruesit të Detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, Besim Kelmendi, kryeprokurorët e të gjitha prokurorive të vendit kanë…

​Dita Botërore e Parandalimit të Abuzimit ndaj të Moshuarve

Abuzimi me të moshuarit është një çështje sociale globale që ndikon në shëndetin dhe të drejtat e personave të moshuar…

FIFA nis hetimet për abuzimin seksual të një futbollisti në Gabon

Pas dyshimeve për abuzim seksual të futbollistëve të rinj në Gabon, Federata Ndërkombëtare e Futbollit nisi sot një hetim kundër…

Një e mitur raporton në polici se është ngacmuar seksualisht

Një e mitur ka raportuar në polici se është ngacmuar seksualisht nga një i dyshuar në Prishtinë. Policia ka njoftuar…

Një femër sulmohet seksualisht në Lipjan

Policia njofton se ka arrestuar një person në Lipjan, i cili dyshohet se ka  sulmuar seksualisht një femër.  I dyshuari…