U cilësua si futbollistja më seksi në botë, vjen reagimi i kroates – foto

Një sulmuese kroate, e cilësuar si “futbollistja më seksi në botë”, tani ka reaguar në lidhje me këtë përshkrim të…

Top lista e personazheve më seksi – kush është në krye dhe kush në fund?

Po kërkoni një partner për një fillim të nxehtë të vitit, pak kohë të mirë dhe të mrekullueshëm? Nuk duhet…

​Koha kur Shtetet e Bashkuara u njoftuan për pilulën kontraceptive

Më 1 dhjetor 1960, Administrata e Ushqimit dhe Ilaçeve njoftoi se pilula për kontrollin e lindjeve do të vihej në…