Përfundon seanca, gjykimi ndaj Pjetër Shalës vazhdon në maj

Ka përfunduar dëgjimi i dëshmitarit të katërt në gjykimin kundër Pjetër Shalës në Hagë. Para trupit gjykues ishte paraqitur edhe…

Dëgjohet dëshmitari i katërt në gjykimin kundër Pjetër Shalës

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ka filluar të dëgjohet dëshmitari i katërt i prokurorisë në gjykimin kundër Pjetër Shalës.…

Nesër vazhdon dëgjimi i dëshmitarit të tretë në gjykimin kundër Pjetër Shalës

Dëshmitari i tretë i prokurorisë në gjykimin kundër Pjetër Shalës ka thënë se babai i tij asnjëherë nuk kishte folur…

Dëshmitari i tretë në gjyqin kundër Pjetër Shalës: Babai ishte kidnapuar në Shqipëri

Dëshmitari i tretë i prokurorisë, në gjykimin kundër Pjetër Shalës, ka folur për babain e tij për të cilin pretendon…

Pjetër Shala kërkon që dëshmitarët të dëgjohen në seanca publike

Avokati mbrojtës i Pjetër Shalës, Jean-Louis Gilissen, ka kërkuar që seancat në këtë proces gjyqësor të jenë sa më shumë…

Dëshmitarja: Pjetër Shala dhe të tjerë e torturuan burrin tim në Kukës

Dëshmitarja e mbrojtur e Zyrës së Prokurorit të Specializuar, në gjykimin kundër Pjetër Shalës, ka thënë se burri i saj…

Dëshmitari i prokurorisë nesër përgjigjet në pyetjet e mbrojtjes së Pjetër Shalës

Dëshmitari i mbrojtur i prokurorisë ka thënë se Pjetër Shala ishte pjesë e grupit të personave që kishin shkuar në…