Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ka filluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, ku pritet të caktohet seanca e re plenare. Në rend të ditës për…

​Kryesia e Kuvendit mblidhet sot

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot do të mbajë mbledhjen e radhës nga ora 10:00. Këto janë pikat e rendit…

​Kuvendi mblidhet sot

Kuvendi i Kosovës sot nga ora 13:00 do të mbajë vazhdimin e seancave plenare ku në rend dite janë shtatë…

Kuvendi s’e miraton Projektligjin për shëndetësinë të iniciuar nga LDK-ja

Kuvendi i Kosovës nuk ka miratuar Projektligjin për shëndetësinë të iniciuar nga Lidhja Demokratike e Kosovës.   Vetëm 17 deputetë…

​Kuvendi miraton disa projektligje, pas pauzës pritet diskutim për rritjen e çmimeve

Më 79 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e kanë miratuar Projektligjin për komisionerin parlamentar të FSK-së. Ndërsa…

Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ka nisur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës. Në rend të ditës janë 12 pika: II. Përgatitjet për Seancën…