Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Sot do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës.  Kryesia pritet të mblidhet në ora 11:00. Në rend ditë përgatitjet…

Sot do të mblidhet Kryesia e Kuvendit

Sot pritet që të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës. Në këtë mbledhje pritet që të caktohet seancë e re…

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit, pritet të caktohet seancë e re

Pas dy dështimesh të njëpasnjëshme, sot sërish pritet që të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës për të caktuar datën…

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit, do të caktohet seancë e re për të diskutuar rreth projektit të gazit

Këtë të hënë do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës. Në mbledhjen që pritet të fillojë në orën 11:00…

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Këtë të hënë do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës. Kryesia do të mblidhet në ora 11:00. Në këtë…

​Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Këtë të mërkurë do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës për të caktuar seancë. Në rend të ditës janë…

​Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit për të caktuar seancën e re

Sot do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovë për të caktuar seancën e re plenare. Nga Kuvendi i Kosovës…

​Kuvendi debaton për arsimin dhe zhvillon një seancë të re

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për të vazhduar seancën e javës së kaluar për debatin parlamentar në lidhje…