​Nuk kalon rezoluta e PDK-së për ndërprerje të grevës

Rezoluta e propozuar nga PDK-ja lidhur me grevën e përgjithshme në arsim dhe administratë publike nuk mori mbështetjen e mjaftueshme…

Seanca e Kuvendit të Kosovës

Vazhdimi i Seancës plenare Rendi i ditës  7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.…

​Kuvendi mblidhet për të vazhduar 12 pikat e papërfunduara, përfshirë debatin për vizat

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sërish në seancë plenare prej orës 10:00 për të vazhduar me 12 pikat e…

Seanca e Kuvendit të Kosovës

Seanca plenare 1. Deklarimet jashtë rendit të ditës, 2. Pyetjet parlamentare, 3. Miratimi i procesverbalit nga seanca plenare e mëparshme,…

​PDK-ja kërkon shkarkimin e menjëhershëm të Bordit të ZRRE-së

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Abelard Tahiri, kërkoi nga Kuvendi i Kosovës që të shkarkohet…

​AAK kërkon të përfshihen edhe veteranët e UÇK-së në rritjen e pagës minimale

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Bekë Berisha ka kërkuar që në kuadër të rritjes së pagës minimale të…