Verbeek: Do të përkrahim pushtetin lokal në Kosovë edhe përmes projekteve

Delegacioni i Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK) Agim Aliu kryetar, Imri Ahmeti  nënkryetar dhe Sazan Ibrahimi Drejtor Ekzekutiv,  janë…

Komunat afat qeverisë: Pagat të ekzekutohen deri më 5 shtator

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) i ka dhënë nivelit qendror afat deri të  hënën të ekzekutojë pagat e ndalura…

​Asociacioni i komunave paditë MAShTI-n dhe MSh-në, nuk i bashkohen komunat e udhëhequra nga VV

Njëzetegjashtë komuna të marten dorëzuan padi ndaj Ministrisë së Arsmit dhe asaj të Shëndetësisë, për shkak të kontratës kolektive. Por…

​Komunat dorëzojnë padi kundër MAShTI-t dhe MSh-së

Asociacioni i Komunave sot do të padis Ministrinë e Arsimit dhe atë të Shëndetësisë për kontratat kolektive. Drejtori ekzekutiv i…

MASHTI dhe MSH paditen të martën nga komunat, u dëmtuan mbi 35 milionë euro

Drejtori ekzekutiv i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi ka deklaruar se më 23 gusht, komunat do ta padisin…

Padia ndaj dy ministrive, komunat po humbin miliona euro dhe rrezikojnë të mbyllen

Drejtori ekzekutiv i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi ka dhënë detaje lidhur me padinë që do ta dorëzojnë…

Ibrahimi: Vendimi për t’iu marrë pronat Komunave arbitrar

Fundjavën e kaluar, Qeveria e Kosovës mori vendim që të shfuqizojë vendimin e ish-Qeverisë Haradinaj dhe të rikthejë shtatë prona…

Ibrahimi: Komunat kanë shprehur shqetësim ndaj bashkëpunimit me nivelin qendror

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka shprehur shqetësim për mos bashkëpunimin në mes komunave dhe nivelit qendror mbi hartimin e…

​Kërkesë që kryetarët e komunave të paguhen sa deputetët dhe ministrat

Kryetarët e komunave duhet të paguhen sa deputetët e Kuvendit të Kosovës dhe ministrat. Kjo është kërkesa e Asociacionit të…

​AKK këmbëngul të hiqet ora policore: Prej ardhjes së Latifit s’po ftohemi në takimet e Komitetit

Prej dje në vend janë duke u aplikuar masa më të lehtësuara ndaj COVID-19. Megjithatë fakti se ora policore mbetet,…