BE dënon ashpër sulmin ndaj Policisë së Kosovës në veri

Bashkimi Evropian në Kosovë ka dënuar ashpër sulmin e dhunshëm ndaj patrullës së Policisë Kufitare të Kosovës në komunën e…

Foto nga sulmet ndaj policëve në veri

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla së bashku me drejtorin e përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti mbajtën…

​Sveçla: Jemi të gatshëm të përballemi me çfarëdo lloj skenari të Serbisë, nuk frikësohemi

Katër sulme të sinkronizuara kanë ndodhur ndaj Policisë së Kosovës në veri të vendit në tri ditët e fundit. I…

Mehmeti jep detaje për sulmin ndaj Policëve të Kosovës në veri

Drejtori i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti ka dhënë detaje për sulmin ndaj zyrtarëve policorë në veri të Kosovës. Ai…

Mehmeti: Që pesë vjet nuk janë blerë uniforma për Njësinë Speciale, ndërsa i kemi mbajtur dy javë në veri

Drejtori i Policisë së Kosovës, Samedin Mehemti ka pasur kritika në drejtim të institucioneve të shtetit lidhur me kushtet e…

​Drejtori i policisë thotë se ka vërejtje për publikimin e identitetit të policëve të arrestuar

Drejtori i Policisë së Kosovës, Samedim Mehmeti ka thënë se numri i policëve të cilët po e braktisin shërbimin po…

Mehmeti: Kemi pasë kritika që policët s’dinë me shkru shqip

Nga 11 mijë aplikantë vetëm 1 mijë e 447 kandidatë arritën që ta kalojnë fazën e parë me shkrim në…

​Mehmeti: Numri i atyre që po braktisin shërbimin në polici është në rritje

Drejtori i Policisë së Kosovës, Samedim Mehmeti ka thënë se numri i personave që po e braktisin shërbimin në polici…

Drejtori i Policisë raporton në Komisionin për Siguri

Drejtori i Policisë raporton në Komisionin për Siguri

Drejtori i Policisë raporton në Komisionin për Siguri

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti do të raportojë sot në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe…