Samedin Mehmeti vizitoi policin e lënduar gjatë intervenimit në një rast dhune familjare

Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti dhe drejtori i Departamentit për Operacione Gazmend Hoxha vizituan sot stacionin…

Rasti tragjik në Gllogjan, Mehmeti: Jemi duke i pritur disa ekspertiza nga jashtë

Gjatë raportimit në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, drejtori i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti ka thënë se…

​Mehmeti: Hetimet për vrasjen e trefishtë në Gllogjan ende nuk janë në fazën përfundimtare

Gjatë raportimit në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, drejtori i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti ka thënë se…

Mehmeti: Jemi duke kërkuar përgjegjësi për nivelin e zbulueshmërisë së rasteve

Gjatë raportimit në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes të drejtorit të Policisë së Kosovës Samedin Mehmeti, kryetari i…

Drejtori i Policisë raporton sot para Komisionit për Siguri

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti do të raportojë sot para deputetëve anëtarë të Komisionit për Çështje…

Osmani: Sa më shumë gra në institucione të sigurisë, aq më i sigurt vendi

Policia e Kosovës ka lansuar agjendën për barazi gjinore dhe planin e veprimit 2021-2023. Vendimi i tillë u mirëprit nga…

Drejtori i Policisë së Kosovës Samedin Mehmeti takoi përfaqësuesit e Asociacionit Shqiptaro-Amerikan për Zbatim të Ligjit

Gjatë qëndrimit në SHBA, drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës Samedin Mehmeti, i shoqëruar nga përfaqësues të policisë dhe…

​Raporton kryeshefi i IPK-së para komisionit, nuk arrin të diskutohet për intervistimin e Mehmetit

Për detaje të rastit të intervistimit të drejtorit të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti nuk u diskutua në mbledhjen e…

Drejtori i Policisë: Aktualisht i kemi dy apo tri pista që jemi duke punuar për vrasjen në Gllogjan

Drejtori i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti ka treguar se janë dy-tri pista në të cilat janë duke u kryer…
error: