Salih Mustafa deklarohet i pafajshëm në Speciale, ka një kërkesë për deputetët

Salih Mustafa, ish-epror në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës është deklaruar i pafajshëm në sallën e gjyqit në Hagë, për të…

Salih Mustafa deklarohet i pafajshëm para Gjykatës Speciale

Ish-komandanti i UÇK-së, Salih Mustafa është deklaruar i pafajshëm për të gjitha pikat me të cilat akuzohet. Ai në paraqitjen…

​Salih Mustafa del sot para Speciales

Sot do të mbahet seanca dëgjimore e ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa i cili po akuzohet nga…

Prokuroria në Hagë përmend 16 dëshmitarë dhe një libër në rastin e Salih Mustafës

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka dalë sot me detaje në lidhje me rastin e ish-pjesëtarit të arrestuar…

Prokurori special sot deklarohet rreth rastit të Salih Mustafës

Prokuroria e Specializuar e Kosovës në Hagë do të mbajë sot një konferencë në lidhje me ecurinë e rastit të…

Prokurori special nesër deklarohet rreth rastit të Salih Mustafës

Prokuroria e Specializuar e Kosovës nesër në Hagë mban konferencë në lidhje me ecurinë e rastit të Salih Mustafës, i…

Brenda 30 ditësh Salih Mustafa do të ftohet për deklarim fajtor ose i pafajshëm

Salih Mustafa gjatë paraqitjes së parë para Dhomave të Specializuara në Hagë nuk është deklaruar rreth akuzave për krime lufte…

Salih Mustafa nuk deklarohet sot për aktakuzën

Ish-komandant Cali, Salih Mustafa nuk është deklaruar rreth akuzave që janë në aktakuzën e ngritur ndaj tij. Ai ka thënë…

Drejtpërdrejt nga seanca ndaj Salih Mustafës në Gjykatën Speciale

Salih Mustafa do të paraqitet për herë të parë para gjyqtarit të procedurës paraprake në Hagë. Mustafa u bë emër…