Përfundon paraqitja e provave në rastin ndaj Salih Mustafës, deklaratat përmbyllëse në shtator

Trupi Gjykues në rastin ndaj Salih Mustafës në Hagë i ka dhënë fund paraqitjes së provave dhe ka urdhëruar palët…

Salih Mustafa do të vizitohet nga familja e tij javën e ardhshme

Ka përfunduar seanca në Dhomat e Specializuara në Hagë ku është dëgjuar kundër-dëshmia e një dëshmitari të prokurorisë. Gjatë gjithë…

Gjykimi ndaj Mustafës, kundër-dëshmia e dëshmitarit të prokurorisë dëgjohet në seancë private

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ka filluar të dëgjohet kundër-dëshmia e një dëshmitari të Zyrës së Prokurorit të Specializuar…

Gjykimi ndaj Mustafës, prokurorisë i miratohet kërkesa për kundër-dëshminë e një dëshmitari

Trupi gjykues në rastin ndaj Salih Mustafës ka miratuar të premten kërkesën e Zyrës së Prokurorit të Specializuar për të…

Salih Mustafa nuk deklarohet para trupit gjykues në Hagë

Ish-pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa ka zgjedhur të mos jap deklaratë pa betim në fund të procesit…

Më 19 maj deklarata jo nën betim e Salih Mustafës para trupit gjykues

Trupi gjykues në rastin e Salih Mustafës e ka caktuar 26 majin si datë kur parashikon të mbyllet paraqitja e…

Teuta Hadri përfundon dëshminë në gjykimin ndaj Salih Mustafës në Hagë

Dëshmitarja e mbrojtjes Teuta Hadri ka përfunduar dëshminë e saj para trupit gjykues në rastin ndaj Salih Mustafës në Hagë.…