​Gërxhaliu: Arroganca e pushtetit do t’i kushtojë Kosovës në imazh

Distanca e pushtetit ndaj sektorit privat në vend demotivon investitorët e huaj në Kosovë dhe nuk mund të ketë investime…

Vendet e Ballkanit nuk prodhojnë rrymë mjaftueshëm, por veç Kosova me reduktime

Kosova është i vetmi vend në Ballkan që ka nisur me reduktimet e energjisë elektrike nga dita e hënë, 6…