Polici kërkoi 50 euro ryshfet, dërgohet 48 orë në mbajtje

Një zyrtar policor është dërguar në mbajtje për 48 ore me dyshimin për veprën penale “Marrje e ryshfetit”. Kurse, një…

Aktakuzë ndaj shtetasit të Shqipërisë, tentoi t’i jepte ryshfet policit

Prokuroria Themelore në Prizren, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit M.D., shtetas i Republikës së Shqipërisë, për shkak të dyshimit…

Ofroi ryshfet policit në Vërmicë, arrestohet shtetasi i Shqipërisë

Një shtetas i Shqipërisë është arrestuar në pikë kalimin kufitar Vërmicë për arsye se i kishte ofruar zyrtarit policor një…

Aktakuzë edhe ndaj një personi që tentoi t’i jep ryshfet policit për të kaluar kufirin pa certifikatë të vaksinimit

Është ngritur edhe një aktakuzë ndaj një personi, shtetas i Shqipërisë i cili kishte tentuar t’i japë ryshfet zyrtarit policor…

Tentoi t’i japë ryshfet policit, arrestohet serbi

Policia e Kosovës ka arrestuar një serb në kufi në Merdarë, pasi i njëjti ka tentuar që t’i japë ryshfet…

Tentoi t’i jap ryshfet policit të Kosovës, arrestohet shtetasi i Serbisë

Një shtetas i Serbisë me inicialet G.S është arrestuar në pikëkalimin kufitar Dheu i Bardhë, pasi i njëjti nuk ka…

Arrestohet një shtetas i Serbisë, i ofroi policisë 10 euro ryshfet

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit – Njësia Rajonale  për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit – Ferizaj,…

Arrestohen dy persona për ryshfet

Policia e Kosovës ka arrestuar sot dy persona me inicialet V.B. dhe R.C. me vendbanim në Prishtinë, nën dyshimin e…

Ndalohen katër persona për ryshfet

Policia e Kosovës ka ndaluar personat me inicialet J.H., A.F., B.G.,  me dyshimin se kanë kryer veprat penale keqpërdorimi i…

Tenton t’i jap ryshfet policëve, arrestohet

Një shtetas i Shqipërisë është arrestuar në Gjakovë, pasi derisa i është shqiptuar një tiketë për kundërvajtje, i njëjti i…