Dy rusët non-grada i mbledhin “plaçkat” dhe ikin nga Kosova

RTK ka siguruar fotot derisa dy rusët e shpallur persona non-grata nga Presidentja e Republikës së Kosovës, i mbushin bagazhet…
error: