Telekomi humbi 10.8 milionë euro nga keqmenaxhimi, RTK-ja 800 mijë

Auditorja e Përgjithshme, Vlora Spanca, ka theksuar të martën se nga auditimi i kryer në Telekomin e Kosovës, ka rezultuar…

Ndahen edhe mbi 2.2 milionë euro për RTK-në

Përkundër disa kritikave nga deputetët e pozitës për mos realizimin e planit të të hyrave nga marketingu, Komisioni për Buxhet,…

Miratohet raporti i shpenzimeve të RTK-së për periudhën janar-mars

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar sot raportin e shpenzimeve të Radio Televizionit të Kosovës për periudhën janar-mars…

Boletini: Ka pasur kursime të mjeteve buxhetore dhe performancë më të mirë të RTK-së

Në Komisionin për Buxhet, gjatë shqyrtimit të Raportit të Shpenzimeve të Radio Televizionit të Kosovës për periudhën janar-mars 2022, kryetari…

Komisioni për Buxhet s’miraton shpenzimet e RTK-së për periudhën tetor-dhjetor 2021

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere në mbledhjen e sotme me shumicë votash nuk është miratuar raporti i shpenzimeve të…

Bordi evidenton parregullsi në RTK, pozitë e opozitë përplasen për skemën programore

Për shkak të shkurtimit të buxhetit për transmetuesin publik në vlerë mbi 2 milionë euro nuk është planifikuar shlyerja e…

​Mentor Shala reagon pas shkarkimit: E prisja

Bordi i RTK-së mori vendim që të shkarkojë Mentor Shalën nga pozita e zëvendësdrejtorit të përgjithshëm të Radio Televizionit të…

102 kandidatë do të intervistohen për anëtarë të Bordit të RTK-së, eliminohen 30 të tjerë

Komisioni Ad hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për anëtarë të Bordit të RTK-së, ka shqyrtuar sot listën e kandidatëve të…

Deputetët nuk dakordohen për intervistimin e kandidatëve për anëtarë të bordit të RTK-së

Komisioni Ad hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për anëtar të bordit të RTK-së, ka shqyrtuar sot listën prej 114 kandidatëve…

Deputetët nuk pajtohen për fillimin e intervistimit të kandidatëve për anëtarë të bordit të RTK-së

Komisioni Ad hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për anëtar të bordit të RTK-së, ka shqyrtuar listën prej 114 kandidatëve për…