Qelaj: Vendimi i ZRrE-së për pagesën e rrymës në veri është diskriminues

Avokati i Popullit vlerëson se mbetët shqetësuese mbrojtja e të drejtave në punë dhe sipas tij raste të tilla përbëjnë…

​Qeveria dhe KOSTT-i kanë paguar mbi 27 milionë euro për rrymën në veri

Pagesat e përgjithshme të Qeverisë dhe KOSTT-it për rrymën e shpenzuar në veri të Kosovës kanë arrit 27.7 milionë euro.…

KOSTT-i ndau 6.7 milionë euro për rrymën në veri, atje ende ka makina për prodhimin e kriptovalutave

Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës, KOSTT, ka ndarë 6.7 milionë euro të tjera për…