Remi: Hetuesit e Speciales erdhën me urdhër për kontroll të telefonit

(E përditësuar) Ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa është deklaruar pas intervistimit nga hetuesit e Speciales. Ai ka…

Mustafa: Na duhet funksionim korrekt i fjalës së lirë

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës dhe ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa duke iu referuar rasti të…

Rrustem Mustafa i reagon Haradinajt: E kishte për vëmendje

Komandanti i Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa i ka reaguar kryetarit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinajt,…

Mustafa: Asnjë shpifje kundër UÇK-së s’mund ta zhbëjë gjenocidin e Serbisë

Ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa pas përfundimit të dëshmisë të tij në Hagë, duke thënë se ishte…

Remi: Disa anëtarë të Shtabit qëndruan jashtë Kosovës në pjesën më të madhe të konfliktit

(E përditësuar) Lexohen deklarata të ish-komandantëve të zonave, pakënaqësi për anëtarët e Shtabit të Përgjithshëm Në seancën gjyqësore ndaj Thaçit…

Komandantët e zonave nuk merrnin urdhra nga Shtabi i Përgjithshëm, thotë Remi në Speciale

Ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa, ka thënë se Shtabi i Përgjithshëm i UCK-së nuk ka mundur t’i…

Remi tregon nëse ndikoi në dëshminë e tij posti i këshilltarit të Thaçit

Ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa, i cili po dëshmon në gjykimin ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të…

Remi në Speciale flet për takimet me Shtabin e Përgjithshëm dhe marrëveshjen e Rambujesë

Ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa, po intervistohet nga mbrojtja e Hashim Thaçit, në ditën e katërt të…