Ekspozohen rrobat e Ukshin Hotit, Kurti: Busullë që na tregon cila është rruga e drejtë në politikë

Në 78-vjetorin e lindjes së veprimtarit Ukshin Hoti po ekspozohen disa nga rrobat që ai më së shumti i kishte…

Rrobat që gratë duan të shohin te një mashkull

Është një fakt i njohur mirë se burrat pëlqejnë të shohin një femër me take dhe një fustan, por a…

Rrobat në të cilat flini zbulojnë diçka interesante për ju

Rrobat në të cilat fle mund të zbulojnë shumë gjëra që lidhen me llojin e personalitetit tuaj. Lexoni më poshtë…

Cila ngjyrë e rrobave i përshtatet më mirë fytyrës tuaj?

Dilni nga ngjyra neutrale dhe zgjidhni ngjyrat e duhura për ju. Çelësi është që të përputhen rrobat me pamje. Ngjyra…

Tharja e rrobave në radiatorë mund të jetë e rrezikshme

Kërkimet shkencore kanë treguar që tharja e rrobave brenda në shtëpi mund të rrezikojë shëndetin. Vendi i hulumtimit ishte një…