​Mehmeti: Numri i atyre që po braktisin shërbimin në polici është në rritje

Drejtori i Policisë së Kosovës, Samedim Mehmeti ka thënë se numri i personave që po e braktisin shërbimin në polici…

Spanja rrit pagën minimale në 1 mijë euro

Qeveria spanjolle dhe dy sindikatat kryesore në vend, nënshkruan një marrëveshje për të vendosur që paga minimale të jetë 1…

Paralajmërohet rritja e mëtejshme e çmimit të karburanteve në Kosovë

Çmimi i karburanteve është rritur ndjeshëm edhe në vendin tonë. Për një litër naftë apo benzinë tashmë duhet paguar edhe…

​ASK: Fluturimet shënojnë rritje për 46 përqind

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar Statistikat e Transportit dhe Telekomunikimit për tremujorin e katërt (TM4) 2021,  me…

Opozita kërkon rritjen e pagës minimale, SPSPK: Të mos jetën nën 400 euro

Paga minimale vazhdon të mos ndryshojë në Kosovë. Premtimet e ekzekutivit për ngritje të pagës minimale në 250 euro nuk…

Aksionet në SHBA vazhduan të rriten pas festave

Indeksi standard i Bursës së Nju Jorkut S&P 500 u forcua në fillimin e ditës së parë të tregtimit më…

Stoltenberg: Ka pasur rritje të tensioneve në Kosovë e BeH, NATO do të vazhdojë ta promovojë stabilitetin

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-së, Jens Stoltenberg thotë se kohët e fundit ka pasur rritje të tensioneve të në Kosovës…

Rritje e papritur e prodhimit industrial të Eurozonës

Prodhimi industrial i Eurozonës u rikuperua papritur në tetor, sipas të dhënave të publikuara nga Eurostat. Prodhimi industrial u rrit…

Rizvanolli: Është gjendje e jashtëzakonshme, qytetarët të kursejnë energjinë

Në kuadër të projektit “Bashkëpunimi shumëpalësh për aksionin e transformimit të mjedisit”, Balkan Green Foundation ka organizuar diskutimin me temën…

Infektologu Sadiku paralajmëron rritje të numrit rasteve me Covid-19 në Kosovë

Infektologu Izet Sadiku ka paralajmëruar se do të ketë rritje të rasteve me koronavirus. Sipas infektologut Sadiku tha se kjo…