​Haxhiu në Gjakovë: Kemi rritje të rasteve të dhunës në familje

Dhuna në familje mbetet një fenomen shqetësues në vend, për çka ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu, sot gjatë një vizite…

Haradinaj: Jetesa e qytetarëve është vështirësuar nga rritja e çmimeve

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se fatura e tatimit në pronë për vitin 2023…

Dhuna në familje shënon rritje, kërkohet angazhim institucional për parandalim

Me temën për sigurinë dhe qasjen në drejtësi për viktimat e dhunës ne familje, misioni i OSBE-s ka organizuar tryezën…

​Nagavci: Kosova shënoi rritjen më të madhe nga programi Erasmus Plus

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka deklaruar se Kosova për herë të  parë shënon rritjen më të madhe nga programi…

Kuvendi i Shqipërisë miraton në parim projektligjin për Buxhetin 2023 dhe Paketën Fiskale

Paketa Fiskale dhe projektligji për buxhetin 2023 është miratuar në parim vetëm me votat e partisë Socialiste, ndërsa opozita ka…

Gjermanët llogaritën sa kushton rritja e fëmijëve deri 18-vjeç, kjo është shifra

Mesatarja e shpenzimeve të prindërve për rritjen e një fëmije deri në moshën 18-vjeçare është rreth 150 mijë euro në…